Logo Create balance dog behavior specialist

CREATE BALANCE

THUISCONSULT

Heeft jouw hond een probleem dat je maar niet opgelost krijgt? Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan gaan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.

Gedragstherapie voor honden thuisconsult create balance
quote
quote
Labrador Friese Stabij

CONSULT VOOR HOND EN BAAS

Het thuisconsult is geen magisch bezoek waarna de hond precies doet wat je wil. Wat het thuisconsult wel is, is een uitgebreide analyse waarom jouw hond een gedragsprobleem heeft, hoe je ermee om moet gaan en wat jij eraan kunt doen.

Elke hond heeft zijn eigen karakter en persoonlijkheid. Deze bespreken we tijdens het thuisconsult. We evalueren niet alleen het gedrag van je hond, maar dat ook van jou. Dat is van belang om een juiste diagnose te stellen en de aanpak hierop af te stemmen.

Na de evaluatie gaan we uitgebreid aan de gedragsproblemen van je hond werken. Ik laat zien hoe je zijn probleemgedrag kan voorkomen of doorbreken door middel van bv. oogcontact, gedrag of een aanraking. Wanneer er vorderingen zijn gemaakt ga je onder mijn begeleiding het zojuist geleerde in praktijk brengen. Ik leer je om zijn gemoedstoestand aan te voelen en je gaat zien dat je door kalme, zelfverzekerde energie snel vorderingen maakt.

Begeleiding

Gedurende het gehele consult word je goed begeleid en natuurlijk kun je je vragen stellen. Uiteindelijk moet je er immers zelf mee aan de slag!

Omdat ik zowel jou als je hond écht wil helpen kan een consult al snel twee uur duren. Die tijd is nodig om precies te achterhalen waar de schoen wringt en je van het juiste advies te voorzien. Vaak volstaat het eerste bezoek al. Doordat je direct veranderingen ziet en weet waar je op moet letten in je eigen aanpak.

Een echte vriend

Een hond die zich misdraagt brengt frustratie. Of het nu gaat om de angst die je hebt om te gaan wandelen, geblaf naar alles wat geluid maakt of je huis dat stukje voor stukje gesloopt wordt. Met de juiste aanpak komen jij en je hond weer in balans. Je krijgt weer vertrouwen in je hond en je kunt weer werken aan jullie vriendschap. Een hond die in balans is zal zich gedragen als een echte vriend. Neem bij twijfel gewoon eens contact op. Ik vertel je graag vrijblijvend over de mogelijkheden die ik jullie kan bieden.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Werken aan het gedragsprobleem van jouw hond?

Je gaat merken dat je met mijn tips en adviezen snel verandering ziet in het gedrag van je hond én van jezelf. Met handvatten en inzichten passend bij jouw hond en situatie. Een betere band, weer genieten van je trouwe vriend en een gelukkige hond.

Informeer gerust bij me naar een thuisconsult voor jou en je hond. Je aanvraag is geheel vrijblijvend. Nadat je jouw probleem hebt beschreven neem ik contact met je op om de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken.

E-mail: rogier@create-balance.nl

Over je hond(en)

Contactgegevens baas

Let op: Velden met een * zijn verplicht.