Logo Create balance dog behavior specialist

CREATE BALANCE

CONTACT OPNEMEN

Heeft jouw hond een gedragsprobleem waar je graag hulp bij wil? Neem dan contact met me op.

Ik kom jullie graag helpen om weer een gezonde balans te krijgen.


CONTACTGEGEVENS

Rogier Oldenburger

Mail: Rogier@create-balance.nl

Create balance - there is a voice that doesn't use words listen rb
Create balance - there is a voice that doesn't use words - listen mobile
quote
quote

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Werken aan het gedragsprobleem van jouw hond?

Ik hoor graag tegen welk probleem je aanloopt. En vertel je hoe we de balans terug kunnen brengen.

Je gaat merken dat je met mijn tips en adviezen snel verandering ziet in het gedrag van je hond én van jezelf. Met handvatten en inzichten passend bij jouw hond en situatie. Een betere band, weer genieten van je trouwe vriend en een gelukkige hond.

Informeer gerust bij me naar een thuisconsult voor jou en je hond. Je aanvraag is geheel vrijblijvend. Nadat je jouw probleem hebt beschreven neem ik contact met je op om de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken.

E-mail: rogier@create-balance.nl

Over je hond(en)

Contactgegevens baas

Let op: Velden met een * zijn verplicht.

Patrice Hijsterborg
Kruising Labrador / Stabij
Lees verder
Rogier kwam bij ons langs om ons te helpen onze hond Marly (kruising Lab/Stabij) niet meer te laten uitvallen naar honden als ze aan de lijn is. Binnen een uur liepen we relaxed en pikte Marly razendsnel de aanwijzingen op. Ook goede tips voor ander ongewenst gedrag gekregen (bv opspringen naar bezoek, doorgaan met blaffen bij deurbel). We zijn nu een dag verder en hardlopen ging al een stuk beter bij het passeren van andere honden. Nu doorzetten, maar merken nu al verschil! Wij kunnen Rogier dan ook van harte aanbevelen en zouden 10 sterren hebben gegeven als dat mogelijk was!! Een topper en meer dan de investering waard!
Arie Bronmeijer
Verlatingsangst
Lees verder

Wij hebben Rogier gevonden via een collega die zelf goede ervaringen met hem en zijn aanpak had. Na het lezen van de informatie op zijn website heb ik contact met hem opgenomen. In overleg besloten we dat een eerste thuis afspraak de beste aanpak was om onze hond te helpen bij haar verlatingsangst.

Rogier is vanochtend geweest en heeft ons en onze hond fantastisch geholpen. Nadat wij ons verhaal gedaan hadden kwam Rogier met een aantal vragen, hebben we een wandeling gemaakt, zoals wij het altijd doen, vervolgens heeft Rogier ons “gecorrigeerd” en duidelijke tips gegeven. In huis nog wat oefeningen gedaan en wij zien nu al de eerste resultaten, top. Nu ligt het aan ons, consequent zijn en de gekregen tips toepassen!

Corrie timmers
Oudduitse Herder
Lees verder

Afgelopen zaterdag is Rogier bij ons thuis geweest ivm onze Rex oudduitse herder, hij trok aan de lijn , als we ergens met hem naar toe gingen vooral nieuwe dingen dan was hij erg gespannen en loeide er wat op los, thuis achter de container aan blaffen etc best wel aantal niet fijne gedragingen.

Rogier heeft ons heel veel tips advies gegeven wat betreft aan de lijn lopen en aantal dingen die we in het gezin anders moeten gaan doen.

Wat ben ik blij en dankbaar dat Rogier is geweest, de rust, betrokkenheid van Rogier was echt Super.

We gaan elke dag flink aan het oefenen en we zien al zo'n ontzettende verbetering, zodat het gewoon fijn is om te gaan wandelen en dingen met Rex te gaan doen. Verschillende mensen tegen gekomen en die dachten dat we een andere hond hadden gekocht.

Nee het is gewoon onze eigen Rex. Wat is dit super snel hoe goed dat Rex het oppakt met de tips en Advies van Rogier. Wat ben ik blij dat ik contact heb opgenomen met Rogier. Nogmaals harstikke bedankt.

Genevieve Koens
Rey
Lees verder

Rey is een geweldige hond en super lief met het gezin, maar werd gebeten door een andere hond en kon niet goed opschieten met andere honden. Ze begon uit te vallen, agressief aan te vallen en begon zelfs haar oudere en veel kleinere hondenzus thuis aan te vallen.

Rogier kwam langs en binnen 5 minuten was ze een heel andere hond. Hij eiste respect en Rey waardeerde dat en luisterde meteen naar hem. Ik ben eerder bij een andere hondentrainer geweest en ze probeerde Rey aan het luisteren te krijgen door haar af te leiden en te prijzen. Het werkte helemaal niet en het gedrag werd alleen maar erger.

Rogier hielp me haar voorzichtig te corrigeren en nu luistert ze heel goed en is er geen correctie meer nodig. Ik ben heel blij dat hij ons heeft geholpen, want als dit zo was doorgegaan, hadden we haar in een ander huis moeten plaatsen. Nu is ze aardig tegen andere honden en haar zus thuis en kunnen we weer genieten van Rey zonder ons te hoeven schamen voor alle incidenten die we eerder hadden.

Sifra Soerink
Kenza
Lees verder
Super fijn consult gehad met Rogier. Tijdens het consult zagen we onze angstige hond Kenza al veel meer in balans komen, dit puur door het uitvoeren van de tips die Rogier ons had gegeven. Nu bijna 2 weken later maakt Kenza nog steeds stappen en kunnen wij al visite ontvangen zonder een blaffende en grommende hond. Wat ons betreft een aanrader!
Romy
Herder
Lees verder
Mijn jonge herder viel aan de lijn uit naar andere honden. Soms beet hij uit frustratie de persoon die het dichtst bij stond. Na het consult van 2 uur ging het al gelijk een stuk beter. Rogier legt alles duidelijk uit en geeft goede tips. Het uitlaten is nu een stuk leuker geworden. Door de goede begeleiding kunnen wij weer door drukke straten lopen zonder andere honden te moeten vermijden!
Domingo Boland
Labradoodle
Lees verder

Onze Labradoodle van ruim anderhalf is erg gehoorzaam en enorm leergierig. Alle cursussen en trainingen op de hondenschool verliepen uitmuntend en iedereen is gek van haar. Doordat ze een keer is aangevallen en wat negatieve ervaringen heeft gehad met andere honden is ze wat onzeker geworden.

Bij bepaalde honden ficheerde ze en sloeg aan (blaffen, weg willen jagen etc. ). Ook in huis kon ze aanslaan op honden die voorbij liepen.... Om erger te voorkomen hadden we Rogier ingeschakeld. Met een paar simpele tips en uitleg merkte we hele goede resultaten. Echt een aanrader en we hebben zelf weer de controle!

Daan Streefkerk
Lees verder
Wij hebben een hele goede ervaring met dit bedrijf echt heel professioneel zeker aan te raden. Daan Streefkerk.
Esther Vaars
Lees verder
Echt een topper deze man, en zeker een aanrader ! Ontzettend leuk en leerzaam om samen met je hond bij hem een consult te doen.
Barry De Waal
Lees verder
Ik heb een consult gehad met mijn hond, ondanks de verre reistijd, was dit zeker de moeite waard!