Logo Create balance dog behavior specialist

Resultaat met een Jack russel

In onderstaand stukje de reactie van een eigenaar van een Jack Russel die ik geholpen heb. Op mijn Facebook pagina vind je nog veel meer berichten met betrekking tot mijn ervaringen met honden met gedragsproblemen. Het is erg fijn om door middel van gedragstherapie voor deze honden resultaat te behalen!
Tevreden klant van de Jack Russel:
Het is nog maar twee dagen geleden dat je langs bent geweest, maar onze kleine dame is al een stuk rustiger. Vooral in huis merken we verschil, ook in zaken waar we niet specifiek aan gewerkt hebben! Ze ligt zorgeloos op haar zij te dutten terwijl er in de buurt iets lekkers ligt, iets waar ze anders constant haar aandacht op zou vestigen. Ze probeert ook al minder vaak op haar kussen te kruipen en als ze dat toch doet, kunnen we haar daar zonder moeite en zonder de aanblik van een stel tanden weg krijgen. Ook buiten gaat het beter, ik kon haar vandaag met slechts een kleine correctie probleemloos langs een druk losrenveldje dirigeren. Zonder jouw hulp waren we niet zo ver gekomen en we blijven zeker ons best doen om dit zo vol te houden!

Meer over mijn werk lezen?

Lees alle ervaringen van Rogier Oldenburger op de Facebookpagina van Create Balance »

Rogier Oldenburger

Rogier Oldenburger

Hondengedragsdeskundige

Meer over Rogier

Create Balance

Als gedragsdeskundige voor honden help ik jou en je hond met gedragsproblemen weer in een gezonde balans te komen. Ik leer je, hoe je op een natuurlijke wijze, jouw roedel moet leiden en zo aan de gedragsproblemen kunt werken.

Andere berichten

Facebook

Regelmatig beantwoord ik vragen en deel ik ervaringen op Facebook. Zie ik je daar?

Herkenbaar probleem? Ik help jullie graag.

Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.