Logo Create balance dog behavior specialist

Nuala, de onzekere Spaanse rescue

Nuala rescuehond

Nuala is een rescue Spaanse Windhond/Spaanse Mastiff mix en kan soms erg onzeker zijn. Dit uitte zich in sluipen naar onbekende honden en soms happen. Ook vertrouwt ze absoluut geen mannen en kan dan erg grommen en dreigen. Voordat dit zou escaleren wilde ik haar graag over deze onzekerheden heen helpen op de juiste manier.
Ik kende Rogier al omdat hij mij ooit geholpen heeft met een logee hond. Dit beviel toen zo goed dat ik, toen ik mijn eigen hond kreeg, niemand anders mijn hond wilde toevertrouwen dan aan Rogier. Dit bleek opnieuw een enorm succesvolle keus. Binnen 5 minuten lag mijn mannen-hatende hond te kroelen met Rogier! Dit heeft nog nooit iemand voor elkaar gekregen.
Met een aantal tips is Nuala ook een stuk zelfverzekerder geworden naar vreemde honden. Daarnaast is het met alle gedragstrainingen en tips van Rogier gelukt om mijn Windhond met enorm jachtinstinct op commando te laten stoppen met najagen van hazen die nog geen 2 meter voor haar langs rende. Dit hoewel hazen jagen haar lust en leven is, en ze daarbij niks anders meer ziet dan de haas en daarbij zo wegen oversteekt. Nu laat ze dus de haas gaan en komt vrolijk naar mij toe.
Ik zou iedereen Rogier aanbevelen; hij is erg professioneel, de trainingen zijn leuk voor mens en hond en het resultaat is enorm.

Rogier Oldenburger

Rogier Oldenburger

Hondengedragsdeskundige

Meer over Rogier

Create Balance

Als gedragsdeskundige voor honden help ik jou en je hond met gedragsproblemen weer in een gezonde balans te komen. Ik leer je, hoe je op een natuurlijke wijze, jouw roedel moet leiden en zo aan de gedragsproblemen kunt werken.

Andere berichten

Facebook

Regelmatig beantwoord ik vragen en deel ik ervaringen op Facebook. Zie ik je daar?

Herkenbaar probleem? Ik help jullie graag.

Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.