Logo Create balance dog behavior specialist

Guusje, een lieve maar onstuimige Labrador

bruine labrador

Guusje is onze labrador van 2 jaar. Het is een echte lieverd en wij zijn dol op haar! Alleen was het uitlaten aan de riem een behoorlijke uitdaging. Ze was erg enthousiast naar alle honden en hun baasjes. Zag ze een andere hond dan trok ze zo hard aan de riem en was ze bijna niet te houden. Ook ging ze steeds vaker liggen en kregen we haar pas weer in beweging als de andere hond voorbij was.  

Andere honden deden soms onaardig tegen haar omdat ze zo druk was. De uitlaatronden aan de riem werden hierdoor korter en minder leuk. Dat vonden wij erg jammer en dus werd het tijd om hulp in te schakelen. 

En die hulp kregen we van Rogier! Rogier gaf ons tijdens zijn bezoek duidelijke en goede tips en we zagen tijdens het wandelen direct resultaat. Guus trok niet meer aan de riem en liep ontspannen mee. Het passeren van andere honden ging ook snel goed.  

Nu kunnen wij onderweg zelfs een praatje maken zonder dat we alle kanten opgetrokken worden. Het wandelen aan de riem is weer leuk geworden! Wij merken ook dat Guusje in huis veel meer ontspannen is. 

Herken je ons verhaal? Schakel dan de hulp van Rogier in!  

Rogier Oldenburger

Rogier Oldenburger

Hondengedragsdeskundige

Meer over Rogier

Create Balance

Als gedragsdeskundige voor honden help ik jou en je hond met gedragsproblemen weer in een gezonde balans te komen. Ik leer je, hoe je op een natuurlijke wijze, jouw roedel moet leiden en zo aan de gedragsproblemen kunt werken.

Andere berichten

Facebook

Regelmatig beantwoord ik vragen en deel ik ervaringen op Facebook. Zie ik je daar?

Herkenbaar probleem? Ik help jullie graag.

Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.