Guusje, een lieve maar onstuimige Labrador

bruine labrador
by

Guusje is onze labrador van 2 jaar. Het is een echte lieverd en wij zijn dol op haar! Alleen was het uitlaten aan de riem een behoorlijke uitdaging. Ze was erg enthousiast naar alle honden en hun baasjes. Zag ze een andere hond dan trok ze zo hard aan de riem en was ze bijna niet te houden. Ook ging ze steeds vaker liggen en kregen we haar pas weer in beweging als de andere hond voorbij was.  

Andere honden deden soms onaardig tegen haar omdat ze zo druk was. De uitlaatronden aan de riem werden hierdoor korter en minder leuk. Dat vonden wij erg jammer en dus werd het tijd om hulp in te schakelen. 

En die hulp kregen we van Rogier! Rogier gaf ons tijdens zijn bezoek duidelijke en goede tips en we zagen tijdens het wandelen direct resultaat. Guus trok niet meer aan de riem en liep ontspannen mee. Het passeren van andere honden ging ook snel goed.  

Nu kunnen wij onderweg zelfs een praatje maken zonder dat we alle kanten opgetrokken worden. Het wandelen aan de riem is weer leuk geworden! Wij merken ook dat Guusje in huis veel meer ontspannen is. 

Herken je ons verhaal? Schakel dan de hulp van Rogier in!  

share