Logo Create balance dog behavior specialist

Een vechtende roedel

Een aanbeveling van een persoon bij wie ik deze week een consult heb gegeven.
Gisteren een consult gehad bij ons thuis voor onze drie pitbull dames. De twee jongste vielen elkaar aan en konden elkaar niet meer luchten of zien! En onze middelste hond viel soortgenoten aan.
Na een goed inleidend gesprek gehad te hebben heeft Rogier alle drie de honden bekeken en geobserveerd op hun gedrag. Er kwam snel naar voren dat onze middelste hond erg onzeker was en dat de jongste daar weer een dominante reactie op gaf. Kortom een bende in huis. We keken onze ogen uit toen Rogier met alle rust die hij heeft onze honden meenam naar buiten en hun gedrag naar andere honden corrigeerde en zo zonder problemen kon lopen, iets wat ons nog nooit gelukt is.
Het fijnste was dat we het zelf ging proberen en Rogier ons tijdens het lopen tips gaf! We hebben geleerd kalm en assertief te zijn en te leren corrigeren op een juiste manier door de negatieve gemoedstoestand om te draaien naar een positieve. We hebben tips en oefeningen gekregen om mee te werken en maken binnenkort een vervolgafspraak!
Rogier bedankt, je bent onze held! Het leek net of we Cesar Millan over de vloer hadden, je straalt dezelfde rust uit!

Wilt u ook een consult?

Vertoond uw hond probleemgedrag en en vraagt u zich af of gedragstherapie voor uw hond uitkomst kan bieden? Neem gerust contact op en stel vrijblijvend uw vragen.
Telefoon: 06-10406737
Mail: r.oldenburger@create-balance.nl

Rogier Oldenburger

Rogier Oldenburger

Hondengedragsdeskundige

Meer over Rogier

Create Balance

Als gedragsdeskundige voor honden help ik jou en je hond met gedragsproblemen weer in een gezonde balans te komen. Ik leer je, hoe je op een natuurlijke wijze, jouw roedel moet leiden en zo aan de gedragsproblemen kunt werken.

Andere berichten

Facebook

Regelmatig beantwoord ik vragen en deel ik ervaringen op Facebook. Zie ik je daar?

Herkenbaar probleem? Ik help jullie graag.

Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.