Logo Create balance dog behavior specialist

Een roedel bordercollies die herrie schopten

roedel bordercollies

Nadat ik een nestje bordercollies heb gehad, heb ik vader, moeder en zoon gehouden. Mijn schoonzus had een dochter, Roxy, en toen we een verwaarloosde dochter hebben teruggehaald, Angel, is deze ook bij haar gekomen. Doordat Roxy epeleptie heeft gekregen en daar bij ons geen last van heeft, zijn de zusjes ook gezellig bij mij thuis, waardoor ik er nu 5 heb.
Het is reuze gezellig, alleen het uitlaten was een drama met de meiden. Naar alles en iedereen gingen ze heel hard blaffend op af rennen. Mensen werden hier bang van. Ze zien niet alleen de 2 herrie shoppers, maar ook nog de andere 3, die overigens gewoon rustig en lief zijn. Uiteindelijk wist ik hoe laat ik naar buiten kon, omdat de kans dan klein was dat er niemand liep. Ze hebben overigens nooit gebeten, het was alleen herrie schoppen.
Ik ben op internet gaan zoeken, en zo bij Rogier van Create Balance terecht gekomen. Gelukkig had hij snel tijd voor een afspraak. Met hem erbij gedroegen ze zich natuurlijk voorbeeldig. Rogier heeft heel veel tips gegeven. Hier hebben we buiten mee geoefend (al deden ze het nu natuurlijk goed), en we zijn er later flink mee aan de slag gegaan.
Het probleem is nu bijna verholpen. Alleen in het donker blijft het spannend voor ze, maar ook hier zit verbetering in!
Kortom, dankzij Create Balance, kan ik nu 100% ontspannen genieten van een gezinnetje bordercollies.
Dank je wel Rogier. Ik beveel jou zeker aan bij mensen die hulp nodig hebben.

Rogier Oldenburger

Rogier Oldenburger

Hondengedragsdeskundige

Meer over Rogier

Create Balance

Als gedragsdeskundige voor honden help ik jou en je hond met gedragsproblemen weer in een gezonde balans te komen. Ik leer je, hoe je op een natuurlijke wijze, jouw roedel moet leiden en zo aan de gedragsproblemen kunt werken.

Andere berichten

Facebook

Regelmatig beantwoord ik vragen en deel ik ervaringen op Facebook. Zie ik je daar?

Herkenbaar probleem? Ik help jullie graag.

Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.