Logo Create balance dog behavior specialist

Een leuke aanbeveling van een tevreden klant!

leuke aanbeveling

Culemborg, 14-09-2014

4 weken geleden hebben wij een hond geadopteerd vanuit Roemenië. Indy is 1 jaar en 4 maanden en heeft haar hele leven in een asiel gezeten. Toen Indy bij ons kwam kende ze helemaal niets, geen huis en de daarbij behorende geluiden maar ook geen lopen aan de riem etc. Indy is daardoor erg onzeker en angstig. Sommige dingen gingen erg vlot qua wennen…auto’s fietsen e.d. ging al snel goed maar andere honden en mensen was een drama. Tijd om hier mee aan de slag te gaan.
Rogier is afgelopen vrijdag bij ons geweest en het duurde even maar (in mijn ogen al snel) hij doorbrak haar angst en ze begon steeds beter mee te lopen en meer te ontspannen. Mij leerde hij een hele andere manier van wandelen en sturen van de hond die makkelijk aan te leren was en heel goed voelde. Honden konden we al redelijk snel passeren. Een druk stukje bij een winkelcentrum leverde weer even een angstig momentje op, maar Rogier had dat al snel weer onder controle waarna ik dit stukje met Indy zonder problemen kon lopen.
Ook voor onze Nena (6jr) heeft Rogier wat tips gegeven waarmee we aan de slag gaan. Een bange onzekere hond wordt niet binnen 3 uur een zekere hond dat heeft tijd en vertrouwen nodig, maar Rogier heeft dit traject wel enorm ingekort. En vooral ons de tools gegeven dit verder door te zetten. Indy loopt nu perfect mee met de riem en we zoeken steeds meer drukte op en er zijn af en toe momentjes maar goed en snel te corrigeren. Thuis hebben we een veel meer ontspannen hond die ook met veel meer zelfvertrouwen de wereld inkijkt echt een enorm verschil. Ik wil Rogier dan ook van harte aanbevelen want zijn kalme en rustige benadering gecombineerd met zijn kennis en ervaring is gewoon uniek te noemen.
Rogier Oldenburger

Rogier Oldenburger

Hondengedragsdeskundige

Meer over Rogier

Create Balance

Als gedragsdeskundige voor honden help ik jou en je hond met gedragsproblemen weer in een gezonde balans te komen. Ik leer je, hoe je op een natuurlijke wijze, jouw roedel moet leiden en zo aan de gedragsproblemen kunt werken.

Andere berichten

Facebook

Regelmatig beantwoord ik vragen en deel ik ervaringen op Facebook. Zie ik je daar?

Herkenbaar probleem? Ik help jullie graag.

Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.