Logo Create balance dog behavior specialist

Boxer Otto, het trekpaard

boxer trekpaard
Otto is een 2 jarige gecastreerde boxer. Sinds enkele maanden is hij bij ons. Hij deed het feitelijk niet zo heel slecht, zeker niet voor een hond die weinig of geen opvoeding genoten heeft. Alleen het lopen aan de riem was een puinhoop. Het vrouwtje kon hem helemaal niet houden en het baasje moest volop in de teugels. Er zat absoluut geen kwaad in, maar hij kon trekken als een Bels trekpaard.
Na enkele pogingen hier en daar uit eigen ervaring geoefend, hebben we toch uiteindelijk hulp ingeroepen. Rogier kwam langs, en we hebben samen door het dorp gelopen. Met de juiste lijn, tips en tricks viel het kwartje zowel bij ons als bij Otto.
Ook hebben we binnen de regels aangescherpt en de grenzen doorgevoerd. We hadden vrij snel enorm veel succes en vooruitgang. M.a.w. spiegeltje spiegeltje. Otto zag zichzelf als baas doordat we te weinig grenzen stelden. Niet overal en altijd, maar voor hem genoeg om op tijden zijn eigen plan te trekken.
Nu zijn we een week na één thuisconsult van Rogier zeker 90% vooruit gegaan. Ik als zijn bazin laat hem gewoon aan de lijn uit, binnen is hij veel rustiger en het baasje hoeft zijn kracht niet meer in te zetten om hem te kunnen houden.
Dank je wel Rogier!!! Je weet hoe het vrouwtje erover denkt..  DANKBAAR!!!
Rogier Oldenburger

Rogier Oldenburger

Hondengedragsdeskundige

Meer over Rogier

Create Balance

Als gedragsdeskundige voor honden help ik jou en je hond met gedragsproblemen weer in een gezonde balans te komen. Ik leer je, hoe je op een natuurlijke wijze, jouw roedel moet leiden en zo aan de gedragsproblemen kunt werken.

Andere berichten

Facebook

Regelmatig beantwoord ik vragen en deel ik ervaringen op Facebook. Zie ik je daar?

Herkenbaar probleem? Ik help jullie graag.

Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.