Logo Create balance dog behavior specialist

Bijterige labrador

Honden gedragsdeskundige

Onze labrador Seb van 1 jaar vertoonde gedragsproblemen. Hij was erg druk, regelmatig agressief/bijterig naar mij en onze jongste zoon toe, gestrestst en buiten vrij onzeker.

We hebben Rogier gevraagd voor een thuisconsult. We hebben van hem heel veel tips en adviezen gekregen. Seb had duidelijkere grenzen en leiding nodig. Door de tips van Rogier hebben wij weer de leiding genomen en dat heeft een goede uitwerking gehad op Seb.

Hij is inmiddels een stuk rustiger geworden en vertoont geen agressief gedrag meer! Daarnaast heeft Seb veel energie. We wandelden al veel met hem. Maar we zijn nu nog meer met hem gaan lopen en andere actieve dingen gaan doen, waardoor hij zijn energie beter kwijt kan. Dit heeft ook weer een positief effect op hem.

Al met al hebben wij veel gehad aan het consult met Rogier! 


Seb doet het nu heel goed met duidelijke grenzen en we hebben een veel betere band met hem gekregen!

Groeten, Linda.

Rogier Oldenburger

Rogier Oldenburger

Hondengedragsdeskundige

Meer over Rogier

Create Balance

Als gedragsdeskundige voor honden help ik jou en je hond met gedragsproblemen weer in een gezonde balans te komen. Ik leer je, hoe je op een natuurlijke wijze, jouw roedel moet leiden en zo aan de gedragsproblemen kunt werken.

Andere berichten

Facebook

Regelmatig beantwoord ik vragen en deel ik ervaringen op Facebook. Zie ik je daar?

Herkenbaar probleem? Ik help jullie graag.

Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.