Logo Create balance dog behavior specialist

Boris, de overbeschermende maltezer met verlatingsangst

Maltezer Boris

Rogier is bij ons geweest voor onze Maltezer Boris.
Boris had erg veel moeite met alleen thuis zijn en na van alles geprobeerd te hebben, tot medicatie aan toe, kwam ik op de site van Create Balance terecht. Naast verlatingsangst was Boris overbeschermend, waardoor hij maar bleef blaffen als er visite kwam en hij ook op straat tegen alle langslopende honden blafte.
Al snel na binnenkomst van Rogier zagen we Boris veranderen. We hebben veel goede tips gekregen en zijn hier hard mee aan de slag gegaan. Boris pakte alles heel goed op en was al snel veel rustiger in huis en op straat.
Het alleen thuis kunnen blijven heeft wat langer geduurd dan verwacht, maar met wat extra tips van Rogier was ook dit snel verholpen. En dat allemaal zonder de medicatie!!!
We zijn er echt heel blij mee dat Rogier ons heeft geholpen, heel bijzonder om te zien hoe hij in zo’n korte tijd zoveel verandering teweeg kan brengen!
Fam. Roomer

Rogier Oldenburger

Rogier Oldenburger

Hondengedragsdeskundige

Meer over Rogier

Create Balance

Als gedragsdeskundige voor honden help ik jou en je hond met gedragsproblemen weer in een gezonde balans te komen. Ik leer je, hoe je op een natuurlijke wijze, jouw roedel moet leiden en zo aan de gedragsproblemen kunt werken.

Andere berichten

Facebook

Regelmatig beantwoord ik vragen en deel ik ervaringen op Facebook. Zie ik je daar?

Herkenbaar probleem? Ik help jullie graag.

Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.