Logo Create balance dog behavior specialist

Een Beagle en een Mechelaar met gedragsproblemen

beagle mechelaar

Een tijdje geleden is Rogier naar ons thuis gekomen voor Evi en Zar. Evi is een beagle van 8 jaar en bracht vroeger haar leven door als fokteefje waardoor ze enorm angstig was geworden. Zar is ons 1 jarige mechelaar. Wij hadden een aantal gedragsproblemen bij Zar en Evi die angstig was en totaal niet graag ging wandelen hierdoor.
Zar blafte naar auto’s, andere honden, fietsers enzovoort. Ook trok ze dan stevig aan de lijn. Samen met onze andere hond wandelen leek voor ons onmogelijk, want Zar viel buiten ook naar Evi uit. Wij hadden al verschillende manieren geprobeerd om dit gedrag te veranderen, maar het lukte ons niet. Tot Rogier ons te hulp schoot.
Door handige tips kunnen we nu rustig met ons twee hondjes gaan wandelen zonder dat Zar nog naar Evi of andere honden uitvalt. Ook fietsers en auto’s zijn geen probleem meer. Evi wandelt nu al mooi mee met ons en gaat inmiddels uit haar zelf mee in plaats van dat we haar naar buiten moeten dragen.
We zijn Rogier enorm dankbaar, en een dikke poot van onze viervoeters Zar en Evi.

Rogier Oldenburger

Rogier Oldenburger

Hondengedragsdeskundige

Meer over Rogier

Create Balance

Als gedragsdeskundige voor honden help ik jou en je hond met gedragsproblemen weer in een gezonde balans te komen. Ik leer je, hoe je op een natuurlijke wijze, jouw roedel moet leiden en zo aan de gedragsproblemen kunt werken.

Andere berichten

Facebook

Regelmatig beantwoord ik vragen en deel ik ervaringen op Facebook. Zie ik je daar?

Herkenbaar probleem? Ik help jullie graag.

Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.