Logo Create balance dog behavior specialist

Een kruising tussen een Labrador en een Friese stabij die uitviel naar andere honden

Labrador Friese Stabij

Recent ben ik in Den Haag op bezoek geweest bij de eigenaren van een kruising tussen een Labrador en een Friese stabij genaamd Beer. Zij hebben mijn hulp ingeschakeld omdat hun hond sinds enige tijd agressief gedrag richting andere honden vertoonde. Ik heb goed met de eigenaren en de hond kunnen werken. Het resultaat zie je op de foto hieronder. Beer (rechts op de foto) kan nu probleemloos in de buurt zijn van zijn grootste vijand, of eigenlijk ex-vijand.
Beer kruising labrador friese stabij
Lees ook de recensie van de tevreden eigenaren:
“Beer, onze zwarte hond, viel de laatste maanden uit naar andere honden. Trok dan woest blaffend aan zijn riem en was bijna niet te houden. Ook thuis kon hij bijna dwars door de ruit heen gaan als bepaalde honden langs liepen. Ik liep daarom altijd gespannen met Beer aan de lijn en was altijd bang voor een confrontatie met andere honden. Dankzij Rogier kan ik na slechts 2 uurtjes training weer ontspannen wandelen met Beer. Sterker nog, hij heeft het voor elkaar gekregen dat we met de pitbull waar hij het meest op reageerde nu ontspannen zij aan zij kon lopen. Zijn baasjes gaan Rogier nu ook inhuren, onder de indruk van zijn manier om balans en rust te creëren bij hond en baas. En dat met een paar simpele aanwijzingen en tips! Dank je wel Rogier, ik vond het ruimschoots het geld waard.”

Rogier Oldenburger

Rogier Oldenburger

Hondengedragsdeskundige

Meer over Rogier

Create Balance

Als gedragsdeskundige voor honden help ik jou en je hond met gedragsproblemen weer in een gezonde balans te komen. Ik leer je, hoe je op een natuurlijke wijze, jouw roedel moet leiden en zo aan de gedragsproblemen kunt werken.

Andere berichten

Facebook

Regelmatig beantwoord ik vragen en deel ik ervaringen op Facebook. Zie ik je daar?

Herkenbaar probleem? Ik help jullie graag.

Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.