Logo Create balance dog behavior specialist

Aan de slag met Thor, een pitbull/stafford reu

thor

Enige weken geleden kwam Rogier bij ons thuis voor onze, 5 jarige pitbull/stafford reu, Thor en de problemen.

Sinds enige tijd werd meneer anders in zijn gedrag. We konden zijn energie en opwinding niet de baas. Bij het ontvangen van bezoek, bij het uitlaten waarbij hij ook uitviel en bij onze 2 katten. Wat uiteindelijk het kattenluik meerdere malen moest ontgelden. Ondanks dat we met bovenstaande problemen bezig zijn geweest, hadden we vaak het idee niet bij hem door te dringen.

Toen Rogier bij ons thuis de situatie observeerde en aanhoorde, zag hij al snel waar het probleem lag; Een te hoog level van opwinding en het gebrek van respect. En werden we aan het werk gezet!
Rogier heeft ons echt een eye-opener, mindset en rust gegeven. Door zijn aanpak kunnen we nu Thor zijn opwinding en energie beter controleren en in balans houden.

Dankjewel Rogier. Het gedrag van Thor was al binnen enkele uren zichtbaar veranderd, ook doordat de andere omgang meer respect afdwingt.

Bezoek en familie zagen direct verschil. Wandelen is weer leuk en ontspannend. De katten komen (stiekem) weer binnen spieken en het luikje ziet Thor niet eens meer.

We zijn trots op hem (en onszelf). Ook al is er echt nog wel werk aan de winkel, daarvoor heeft Rogier ons genoeg vertrouwen en huiswerk gegeven!

Rogier Oldenburger

Rogier Oldenburger

Hondengedragsdeskundige

Meer over Rogier

Create Balance

Als gedragsdeskundige voor honden help ik jou en je hond met gedragsproblemen weer in een gezonde balans te komen. Ik leer je, hoe je op een natuurlijke wijze, jouw roedel moet leiden en zo aan de gedragsproblemen kunt werken.

Andere berichten

Facebook

Regelmatig beantwoord ik vragen en deel ik ervaringen op Facebook. Zie ik je daar?

Herkenbaar probleem? Ik help jullie graag.

Met de juiste aanpak, tips en handvatten kunnen we hieraan werken.

Het thuisconsult van Create Balance is een investering voor de rest van het leven van de hond, mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk.

Je krijgt er een fijnere hond én een sterkere, gebalanceerde band met je hond voor terug.