Aan de slag met Thor, een pitbull/stafford reu

thor
by

Enige weken geleden kwam Rogier bij ons thuis voor onze, 5 jarige pitbull/stafford reu, Thor en de problemen.

Sinds enige tijd werd meneer anders in zijn gedrag. We konden zijn energie en opwinding niet de baas. Bij het ontvangen van bezoek, bij het uitlaten waarbij hij ook uitviel en bij onze 2 katten. Wat uiteindelijk het kattenluik meerdere malen moest ontgelden. Ondanks dat we met bovenstaande problemen bezig zijn geweest, hadden we vaak het idee niet bij hem door te dringen.

Toen Rogier bij ons thuis de situatie observeerde en aanhoorde, zag hij al snel waar het probleem lag; Een te hoog level van opwinding en het gebrek van respect. En werden we aan het werk gezet!

Rogier heeft ons echt een eye-opener, mindset en rust gegeven. Door zijn aanpak kunnen we nu Thor zijn opwinding en energie beter controleren en in balans houden.

Dankjewel Rogier. Het gedrag van Thor was al binnen enkele uren zichtbaar veranderd, ook doordat de andere omgang meer respect afdwingt.

Bezoek en familie zagen direct verschil. Wandelen is weer leuk en ontspannend. De katten komen (stiekem) weer binnen spieken en het luikje ziet Thor niet eens meer.

We zijn trots op hem (en onszelf). Ook al is er echt nog wel werk aan de winkel, daarvoor heeft Rogier ons genoeg vertrouwen en huiswerk gegeven!

share